Firefox mai puternic, mai rapid


Cum să faci browserul Firefox sa fie mai puternic si mai rapid. Vedeti trucuri si sfaturi pentru ca Mozila Firefox să deschidă taburile cu paginile web mai rapid.

Pentru a mări viteza de deschidere a paginilor web când folosiţi browserul Mozilla Firefox, există două posibilităţi.

Prima este să activaţi "HTTP pipelining", care permite Firefox-ului să ceară mai multe fişiere simultan şi nu câte unul odată. Pentru a activa această facilitate, tipăriţi about:config în bara de adrese.

Scroll până găsiţi network.http.pipelining şi setaţi valoarea la true (via toggle). Puteţi să activaţi de asemenea "network.http.proxy.pipelining". Pentru a activa viteza de randare, puteţi să îi spuneţi Firefox-ului să nu mai aştepte sfertul „academic” de secundă înainte de a afişa conţinutul web.

Opţiunea după care trebuie să vă uitaţi este "nglayout.initialpaint.delay", dar s-ar putea să nu fie afişată by default în lista de preferinţe. Dacă nu o găsiţi, daţi clic dreapta pe ecran şi selectaţi New | Integer. Scrieţi "nglayout.initialpaint.delay" drept nume preferat şi atribuiţi-i valoarea zero. Implicit, Firefox foloseşte valoarea 250 (milisecunde).

Trucuri si sfaturi Firefox
Previous Post Next Post