Programe de tipil DC++ pentru conectare la retea - Huburi



In primul rand trebuie sa downloadezi si sa instalezi un client.

Alternative:

DC++ - clientul care sta la baza multor altora, nu are atat de multe functii ca ele, dar le are pe cele mai importante. Bun pentru cei care nu apreciaza programele prea incarcate.

RevConnect - un client cu foarte putine diferente fata de DC++, dar cu una importanta: permite transferul unui fisier de la mai multi utilizatori simultan (segmented downloading).

oDC - un DC++ imbunatatit si stabil dar care este actualizat foarte rar.

CZDC++ - un client stabil si cu multe functii in plus. Singura "problema" este ca permite limitarea uploadului, lucru interzis pe majoritatea huburilor. Dar cum aceasta poate fi detectata usor de operatori (altfel ar fi fost considerat un program ilegal, si nici nu l-as fi pus in aceasta lista), nu faceti decat sa va banati singuri daca o activati.

zDC++ - un client cu (prea?) multe functii in plus, fata de original, printre care si limitarea downloadului (inca o data: este detectatabila si veti lua ban daca o activati) si segmented downloading.

StrongDC++ - clientul cu cele mai multe functii care din pacate il fac sa fie instabil si nefolosibil pentru multi. Ar putea fi luat mai serios in considerare daca versiunile viitoare nu ar mai avea problemele actuale.

Valknut - un client care functioneaza si pe sisteme de operare mai putin frecvente decat Windowsul, ca Linux, Mac OS X si BSD. Nu are la baza DC++-ul, ca celelalte programe din lista.

Trucuri si sfaturi - Tutoriale video si scrise


Previous Post Next Post