Link-uri în bara de unelte din Internet Explorer


Dacă ai câteva pagini de web pe care le accesezi foarte des, tastarea de fiecare dată a adresei sau chiar şi accesarea listei Favorites poate fi obositoare. Există o metodă mult mai simplă de accesare a paginilor preferate, cu un singur clic pe nişte butoane speciale în bara de unelte.

Pentru crearea acestor butoane, deschide Internet Explorer, fă cu clic dreapta pe toolbar şi debifează „Lock the Toolbars”. Apoi, efectuează aceeaşi operaţiune pentru a bifa „Links”. Pentru că toolbar-ul este în starea „unlocked”, poţi muta componenta „Links” în orice poziţie doreşti, pentru ca link-urile pe care le vei adăuga să fie mai vizibile.

Operaţiunea de adăugare a link-urilor este foarte simplă. Tastează pur şi simplu în câmpul pentru adrese pagina de web dorită. După ce aceasta s-a deschis, fă un clic stânga pe simbolul IE din câmpul de adrese situat înaintea adresei paginii respective (în unele cazuri, acesta este înlocuit de logo-ul site-ului vizitat) şi, cu drag&drop, mută-l pe bara de unelte, în secţiunea „Links”.

Aici, va apărea un buton pe care va fi scrisă adresa paginii. Dacă vrei un text mai scurt, pentru a-ţi încăpea mai multe astfel de butoane, poţi schimba denumirea butonului cu clic dreapta – Rename. Repetă operaţiunea şi pentru celelalte pagini favorite, apoi fă clic dreapta pe toolbar şi bifează la loc opţiunea „Lock the Toolbars”. De acum încolo, când vei deschide Internet Explorer link-urile către paginile tale preferate vor fi afişate sub forma unor butoane.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks
Previous Post Next Post