Google - Pagini similare


Cand faceti clic pe legatura "Pagini similare" a unui rezultat al cautarii, Google automat cauta pe web dupa pagini ce sunt similare acestui rezultat.
Legatura "Pagini similare" are multe intrebuintari. Daca doriti continutul unui anumit sit dar doriti mai multe informatii, aceasta legatura poate gasi situri ce au continut similar cu care nu sunteti familiar. Daca vreti sa gasiti informatii despre produse, "Pagini similare" poate gasi informatii competitive pentru dumneavoastra pentru ca sa gasiti cel mai bun pret. Daca sunteti interesat in cercetarea unui anumit camp, va poate ajuta sa gasiti un numar larg de resurse foarte rapid, fara a pierde timp facandu-va griji despre cuvintele cheie ce ar putea fi folosite in siturile respective.
Google gaseste paginile similare pentru multe milioane de pagini. In orice caz, cu cat mai complexa este o pagina, cu atat mai putine rezultate putem gasi. De exemplu, Google poate sa nu gaseasca pagini similare paginii dumneavoastra personale daca nu are destule informatii suficiente sa asocieze alte pagini cu cea a dumneavoastra. De asemenea, daca firmele/companiile folosesc URL-uri multiple pentru paginile lor (asa cum sunt google.com si www.google.com), ar putea exista putine informatii pe un URL si mai mult pe altul. Oricum, in general, "Pagini similare" functioneaza bine pentru majoritatea paginilor web.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post