Auto - Inchideti alarma care nu vrea sa se mai opreasca

Este enervant cand alarma auto a vecinului dvs nu se opreste si este stanjenitor cand masina in cauza este a dvs. Daca stiti cum functioneaza alarma dvs veti scapa de neplacerea de a va tiui urechile. Cititi manualul inainte de a avea o problema. Cand alarma este pornita este posibil sa nu mai puteti citi.
Pasi:

1.Verificati daca exista erori. Consultati manualul pentru instructiuni cu privire la pornirea si oprirea alarmei auto.
2.Introduceti cheia in contact si incercati sa porniti. La multe sisteme acest lucru va opri alarma.
3.Gasiti siguranta alarmei. Este posibil sa fie in cutia de sigurante, care se gaseste de obicei sub volan, in partea stanga. Multe masini au si alte cutii de sigurante (cateodata trei sau chiar mai multe) care sunt pozitionate sub capota. Daca este o alarma achizitionata ulterior (dupa ce masina a parasit fabrica) veti gasi siguranta sub capota, de obicei pe un cablu ce este conectat la borna pozitiva a bateriei.
4.Gasiti siguranta pe care scrie alarma. Ar trebui sa gasiti o schema cu sigurantele pe capacul cutiei. O alarma cumparata ulterior nu va avea nici o eticheta. Nu va faceti griji: daca scoateti siguranta gresita nu veti cauza vreo problema. Daca scoateti o siguranta si alarma inca functioneaza, puneti la loc acea siguranta si incercati alta.
5.Scoateti siguranta folosind un cleste de sigurante (cateodata se gaseste in cutia de sigurante) sau o penseta. Cateodata puteti scoate siguranta cu ajutorul degetelor.
6.In cazul in care tot nu reusiti, daca scoateti cablul de masa de la baterie veti opri alarma, dar masina nu va mai porni.
Sfaturi:
Procedurile de oprire a alarmelor difera de la un sistem la altul. Cautati in manual pentru a vedea detaliile.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post