Nero - Identificati discurile blank ieftine

Intotdeauna cumparati discuri blank rezonabile ca pret avand aceeasi marca. Insa, deodata, Nero incepe sa le scrie cu viteza foarte mica. Aici intervine calitatea materialului, pentru ca nu intotdeauna ceea ce scrie pe ambalaj corespunde cu ceea ce este inauntru.
Multi distribuitori cumpara discuri blank si schimba constant producatorii. In lume exista doar cativa producatori de medii, iar marcile comerciale cunoscute apeleaza la acestia si doar marcheaza si ambaleaza discurile. Insa Nero poate sa determine ce producator a fabricat discul blank.Pentru aceasta:
1.Introduceti DVD-ul in unitate si deschideti din meniul Start Nero/Tools/NeroCD-DVD Speed.
2.Aici, selectati registrul Disk Info. Ceea ce ne intereseaza sunt informatiile MID(Manufacturer Identity). In sectiunea RAW Data daca in aceasta descriere MID predomina zerourile, atunci este un defect tipic de productie al discurilor ieftine.
Rezultatul: Nero scrie la viteza minima deoarece programul nu poate determina viteza de scriere stabilita pentru discul blank. Daca gasiti un MID, puteti afla daca este din cauza unui producator prost la www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm .Aici, discurile blank sunt clasificate in patru categorii.Ar trebui sa stati deoparte de clasele 3 si 4.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks

1 Comments

  1. Un sfat foarte util si practic.
    Nu stiam despre acest lucru nici macar despre cd-uri si sigur mai sunt multi in situatia asta.
    Super!

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post