Cele mai bune 10 servicii de email gratuit


Daca cautati un serviciu de email gratuit, va puteti permite sa fiti mofturosi. Veti primi capacitate de stocare mare, filtre eficiente pentru spamuri, o interfata rapida, un program de accesare a emailului de pe desktop si multe altele.

1. Gmail – Serviciu de Email Gratuit

Gmail este abordarea Google pentru email si chat. Avand spatiu de stocare de 2,8 GB pentru mesajele dvs, o interfata simpla si inteligenta va va ajuta sa gasiti mesajele in mod precis si sa vizualizati continutul fara efort. Din pacate Gmail nu ofera acces IMAP, ci doar POP. De asemenea, veti gasi si reclame langa mesajele pe care le cititi.

2. Inbox.com – Serviciu de Email Gratuit

Inbox.com nu doar ca va ofera 5 GB spatiu de stocare, dar si o modalitate rapida, functionala si finisata de a va accesa programul de email (incluzand cautare rapida, foldere speciale si citirea mesajelor prin conversatie).

3. FastMail GuestAccount - Serviciu de Email Gratuit

FastMail este un serviciu excelent de email gratuit care ofera acces IMAP, caracteristici utile si una dintre cele mai bune interfete de email bazata pe retea si putine reclame.

4. Yahoo! Mail - Serviciu de Email Gratuit

Yahoo! Mail este un serviciu de email confortabil, de incredere, cu o capacitate de stocare de 1 GB. Un filtru pentru spamuri destul de bun tine la distanta mesajele nesolicitate si puteti trimite mesaje "bogate" folosind editorul HTML al Yahoo! Mail.

5. AIM Mail – Serviciu de Email Gratuit

Acesta este serviciul de email gratuit al AOL, bazat pe retea, furnizeaza 2 GB spatiu de stocare online, o protectie anti-spam foarte buna si bogata, o interfata usor de folosit. Din pacate, acestui program de mail ii lipseste productivitatea, dar compenseaza prin un acces IMAP foarte functional.

6. Goowy mail – Serviciu de Email Gratuit

Acesta este un program de email cu o interfata rapida, care va permite functii de genul "drag & drop", foloseste meniuri contextuale si se bucura de o grafica frumoasa. In afara de email, goowy ofera calendar, un feed reader RSS si jocuri. Mai multe caracteristici si spatiu mai mare de stocare, insa, nu i-ar strica.

7. MSN Hotmail – Serviciu de Email Gratuit

MSN Hotmail vine cu caracteristici de siguranta solide si directe, usor de folosit si cu o interfata destul de puternica. Din pacate ii lipseste acces POP si IMAP, nu pot fi trimise mesaje securizate , iar uneltele de managementul emailului, ca si filtrul spam, au nevoie de imbunatatiri.

8. My Way Mail – Serviciu de Email Gratuit

Acesta este un serviciu de email curat, rapid si amuzant (desi nu este foarte avansat).

9. Care2 E-mail – Serviciu de Email Gratuit

Faceti-va un cont de email sigur si la fiecare email trimis, site-ul www.care2.com va dona bani catre fundatii de caritate.

10. Lycos Mail – Serviciu de Email Gratuit

Nu are caracteristici avansate, dar poate fi configurat pentru a nu avea nici un fel de spam.

Post a Comment

Previous Post Next Post