Ce trebuie sa stiti inainte de a va imbunatati computerul sau inainte de a cumpara unul nou

Cu fiecare noua aparitie, jocurile pe calculator au cerinte de sistem din ce in ce mai mari. Daca computerul dv. este la limita sau nu atinge cerintele minime de sistem, poate este timpul sa va upgradati calculatorul sau sa cumparati unul nou. In timp ce primul dv. gand ar putea fi cumpararea unui nou computer, ar trebui sa vedeti ce componente nu mai se afla la nivelul cerintelor dv. si daca puteti sa upgradati usor.

Stabiliti varsta calculatorului curent

Daca computerul dv. are peste 3 ani, nu este recomandat sa upgradati. Componentele actuale ale computerului dv. s-ar putea sa nu poata sustine cea mai noua tehnologie (cum ar fi ultimele procesoare) si vor trebui upgradate eventual.

Ce este in neregula cu computerul actual?

Ati verificat cerintele de sistem ale unui joc pe care doriti sa il incercati si o parte din computer nu se ridica la nivelul cerintelor. Aveti nevoie de mai mult RAM, de un procesor mai bun sau de o noua placa grafica? Daca componenta respectiva este usor de upgradata, in timp ce restul computerului este destul de bun, upgradati!

Puteti sa faceti upgrade-ul chiar dv.?

In timp ce probabil nu va veti simti confortabil in a va instala singur o noua placa de baza si un nou procesor (rugati-va un amic care se pricepe sa faca acest lucru), instalarea unei noi placi grafice sau a mai mult RAM este ceva ce puteti face. Cautati informatii despre procesul de instalare; veti fi surprins de cat de usor se pot face unele upgrade-uri.

Bugetul

Bugetul dv. este probabil cel mai important lucru de luat in seama. Luati in calcul costul partilor pe care doriti sa le upgradati comparativ cu pretul unui calculator nou.

Mersul prin magazine/ Compararea de preturi

Credeti ca ati avut noroc de un chilipir? Mai cautati! Puteti intotdeauna sa reveniti la primul magazin in care ati gasit ce cautati.

Post a Comment

Previous Post Next Post