Cum sa cumparati o geanta pentru laptopul dvs

O geanta protejeza laptopul si determina perifericele si accesoriile pe care le puteti cara cu dvs. Gentile variaza de la cele simple, din panza, la cele sofisticate ce arata ca niste valize.

Pasi
Hotarati-va ce veti cara impreuna cu laptopul. Luati in considerare posibilitatea de a cara o unitate modulara, o sursa de alimentare, o baterie suplimentarea, imprimanta portabila si accesorii, unitati de arhivare si accesorii, unitati de dicheta, carduri PC, cablu pentru modem si un convertor de putere.
Simtiti greutatea intregii gentii cu laptopul inauntru.
Ganditi-va daca doriti ca geanta sa fie pe post de servieta si pentru carat laptopul. Daca acesta este cazul, atunci cautati compartimente facute pentru documente si dosare, reviste si bilete de avion si pasaport.
Alegeti intre modele de servieta, valiza si rucsac sau o geanta ce poate deveni optional rucsac.
Comparati materialul din care sunt facute, de odicei panza, naylon, imitatie de piele sau piele.
Comparati spatiul spatiul disponibil. Asigurati-va ca laptopul va intra bine in geanta.
Uitati-va dupa chingi care sunt prinse cu arici si care se pot ajusta pentru a realiza o strangere buna pentru periferice si accesorii.
Determinati confortul oferit de maner si de chinga pentru umar.

Sfaturi
Daca veti zbura des cu laptopul, luati in considerare achizitia unei genti cu camuflaj sau cu aspect ascuns pentru a descuraja furtul. (Nu camuflaj pentru jungla - camuflaj inseamna ca geanta sa nu para ca are un laptop inauntru)

Atentie
Gentile ieftine, inclusiv cele care vin cu laptopul nu asigura destula siguranta.
Nu folositi un laptop cand este in geanta sa.

Post a Comment

Previous Post Next Post