Vista - Găsirea mai rapidă a unei chei căutate în registry

O multitudine de setări utile pot fi făcute cu ajutorul editorului de regiştri. Din păcate, procesul de navigare în cheile individuale este extrem de laborios. Unealta gratuită „regeditx” (www. dcsoft.com/products/regeditx) adaugă câte va funcţii practice la editorul de regiştri.

Instalare: Pentru a o instala, porniţi „Regx2.exe” şi urmăriţi instrucţiunile de setup. După aceasta, ambele variante ale editorului vor rula simultan pe calculator. Cu „regedit” veţi avea vechiul editor de Windows. Tipărirea „regditx” în meniul de start va deschide noua aplicaţie. Configurare: programul oferă noi funcţii ca interfaţă şi accesează vechiul editor de regiştri „regedit” în fundal. Prima dată schimbaţi alocarea butoanelor – acestea

sunt configurate pentru shareware-ul „Registry Crawler” care este pe bani; oricum, funcţionează şi cu freeware-ul „regeditx”. În „Regeditx/Options” schim baţi amândouă opţiunile pentru „Find button” la fel ca şi „Favorites buttons” şi confirmaţi cu „OK”. Cu acest truc, cele mai folosite comenzi din meniu vor fi la un clic distanţă. Utilizare: Bara adiţională de adrese este practică, în special când vreţi să copiaţi căi către cheile de registry din alte documente sau site-uri web. Le puteţi introduce aici direct cu Ctrl+V. În timp ce faceţi acest lucru, aplicaţia elimină chiar spaţiile incluse şi vă duce imediat la locaţia potrivită din registry.

Post a Comment

Previous Post Next Post