Windows Vista - Playerul muzical de generație următoare

Windows Media Player 11 pentru Windows Vista (disponibil și în varianta de descărcare gratuită pentru Windows XP) este software-ul pentru muzică digitală de generație următoare, care vă permite să dețineți controlul asupra experienței muzicale. De la înregistrarea melodiilor de pe CD-uri la audiția melodiilor preferate în orice loc v-ați afla, experiența muzicii digitale începe și se sfârșește cu Windows Media Player. Cu un aspect și funcționalități noi care fac din Windows Media Player o aplicație și mai ușor de utilizat, puteți să organizați colecții de muzică de aproape orice dimensiuni.



Windows Media Player 11 are un aspect și o funcționalitate complet noi

Media Library din Windows Media Player 11 a fost proiectat din nou pentru a facilita navigarea și utilizarea colecției personale de muzică. Veți reduce la minimum timpul petrecut cu organizarea melodiilor și veți profita din plin de timpul petrecut pentru a vă bucura de melodiile respective. Vă puteți vizualiza melodiile după coperta albumului, la fel cum faceți când căutați prin colecția de CD-uri. Utilizați funcția Căutare instantanee pentru a căuta rapid melodia dorită. Salvați vizualizările colecției de muzică și bucurați-vă de o prezentare optimizată a informațiilor despre cântăreț, melodie și disc. Ascultați muzica digitală așa cum vă doriți, pentru o experiență muzicală clară și de înaltă calitate.
Conectați un receiver multimedia digital PlaysForSure la sistemul stereo Home Cinema și accesați toate melodiile din Media Library aflate în rețeaua personală. Puteți să ascultați muzica preferată în toate camerele din locuința dvs, cu ajutorul boxelor sistemului stereo Home Cinema.

Utilizați un receiver multimedia digital PlaysForSure pentru a asculta muzica digitală stocată în calculatorul cu platformă Windows Vista, cu ajutorul sistemului stereo Home Cinema
Cu ajutorul melodiilor digitale stocate pe calculatorul pe care rulează Windows Vista, puteți utiliza Windows Media Player 11 pentru a optimiza experiența de audiție, indiferent de locul în care vă aflați.

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post