Trucuri si sfaturi despre jocul de Bingo


La jocul de bingo online cel mai important lucru este evitarea greselilor comune. Cel putin acest lucru il crede foarta multe lume. Pana la urma este un joc de noroc si nu sunt multe lucruri care pot fi schimbate pentru a va imbunatati sansele de castig, corect ? GRESIT, nici pe departe nu este adevarata aceasta afirmatie deoarece sunt foarte multe trucuri care va pot ajuta sa va imbunatatiti potentalul de a castiga la jocul de bingo. Va prezentam in continuare cateva dintre cele mai bune trucuri si sfaturi.

Evita jocurile de bingo aglomerate.
Daca joci un joc de bingo alaturi de foarte multi jucatori care au cumparate mereu prea multe bilete de bingo, sansele de a castiga nu sunt tocmai in favoarea ta. Cu atatea bilete in competitie va fi greu sa castigi premiul cel mare. cel mai indicat ar fi sa gasesti un joc de bingo pe oricare dintre siturile de bingo unde premiul este foarte mare dar numarul biletelor este relativ mic. Pentru a avea mai multe sanse de castig va trebui sa cumperi mai multe bilete decat restul jucatorilor, care cel mai probabl au achizionat un numar mic de bilete. Astfel poti face ca rocentajul de reusita sa fie in favoarea ta.

Incearca cateva jocuri de bingo cu bilete mai scumpe.
Atractia de a juca jocuri de bingo unde costul biletelor este foarte mic poate fi cu risc, deoarece premiile la astfel de jocuri de bingo sunt relativ mici iar numarul biletelor cumparate este destul de mare. Vei gasi intodeauna premii mult mai mari si competitie mai mica la jocurile de bingo cu bilete de bingo mai scumpe.

Alaturate comunitati de bingo.
Majoritatea jucatorilor sar de la un site despre bingo la altul. Pentru incepatori acesta este un mod de a aduna cat mai multe informatii utile despre jocul de bingo. Totusi sfatul nostru este ca incepatorii, in special, sa se alature unei singure comunitati de bingo, asfel va ajunge sa cunoasca jucatori exeprimentati care ii pot oferi sfaturi si ponturi utile pentru jocul de bingo. Vei beneficia astfel de informatii foarte utile, informatii care probabil nu le vei gasi pe nici un alt site, iar partea cea mai frumoasa este ca totul e gratis

Cauta cele mai bune bonusuri.
Majoritatea siturilor iti ofera bonusuri la inscriere si la depuneri. Totusi majoritatea jucatorilor vechi vor tine secret siturile care ofera astfel de bonusuri sau bonusurile oferite ca si membru vip al sitului. Fac acest lucru deoarece astfel evita mai usor competitia. Cititi cu atentie analizele despre siturile de bingo si descoperiti cele mai bune bonusuri oferite.

Schimba biletele de bingo.
Jucatorii de bingo pot fi foarte superstitiosi uneori, iar de cele mai multe ori aceasta superstitie se transforma intr-o profetie care printr-un mod direct sau indirect se transforma in realitate. Daca simti vreodata ca detii bilete de bingo fara sanse de castig le poti schimba. Nu ai nimic de pierdut, siturile de bingo iti permit acest lucru pe gratis, asa ca poti profita de aceasta opurtunitate.

Jucati pe situri de incredere.
Jucatibingo intodeuna doar pe situri de incredere. Atentie la siturile de bingo fantoma ce apar peste noapte, care cel mai probabil dupa ce depuneti bani va vor bloca contul sau alte inselaciuni ce au fost depistate pe parcursul ultimilor ani. Informativa bine inainte de a juca pe unul dintre siturile de bingo.

Sursa: www.pariuri-x.ro

Trucuri si sfaturi
Previous Post Next Post