Aparat de fotografiat digital Nikon L19 - prezentare

Aparatul de fotografiat digital Nikon L19 este echipat cu un obiectiv NIKKOR cu zoom de 3.6x, care oferă o precizie ieşită din comun şi o rezoluţie clară. Acesta are o gamă focală echivalentă cu formatul film 35mm [135]: 38 – 136mm. De asemenea, aparatul are două funcţii anti-înceţoşare care contracarează automat imaginile înceţoşate.
Pentru a compensa mişcarea aparatului şi a subiectului, Nikon L19 are o funcţie de detectare a mişcării şi un selector pentru cea mai bună fotografie (BSS), care selectează automat cea mai clară fotografie dintr-o succesiune de 10.

Selectorul automat de scenă selectează modul scenă optim pentru situatiile obisnuite de fotografiere, iar modul automat facil vă permite să fotografiaţi fără să vă preocupaţi de setări. Sistemul portret inteligent vine cu funcţii automate avansate pentru portrete perfecte, inclusiv modul zâmbet, care realizează fotografia atunci când subiectul ales zâmbește, şi avertizarea de clipire, care vă semnalează când cineva are ochii închişi.

Monitorul LCD de 2,7 inci cu strat anti-reflexie simplifică realizarea compoziţiei şi redarea, chiar şi în lumina puternică a soarelui. Butonul de mari dimensiuni pentru funcţionarea facilă este poziţionat în partea de sus a carcasei aparatului foto, pentru o accesare simplă.

Cu o rezoluţie de 8,0 megapixeli, aparatul foto vă permite să surprindeţi imagini cu detalii remarcabile, adecvate imprimării integrale sau doar pe anumite porţiuni, chiar şi în format de mari dimensiuni. Sensibilitatea la lumină ISO ridicată (1600) reduce riscul unor imagini înceţoşate atunci când fotografiaţi subiecţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare precară.

Funcţia AF cu prioritate avansată de detectie chip cu ameliorare încorporată a efectului de ochi-rosii vă permite detectarea şi focalizarea precisă a până la 12 chipuri din cadru şi remediază culoarea incorectă a ochilor apărută din cauza blitului când realizaţi fotografia. În plus, cele 16 moduri scenă pun la dispozitie setări optimizate pentru stiluri, efecte şi locaţii populare de fotografiere, iar funcţia D-Lighting asigură rezultate încântătoare remediind umbrele puternice pentru a salva imaginile subexpuse sau fotografiile realizate cu lumină excesivă din fundal. Aparatul de fotografiat poate înregistra şi film cu sunet.


Descriere:
• Obiectivul NIKKOR cu zoom de 3.6x va oferă precizie ieşită din comun şi rezoluţie clară. (format echivalent film 35mm [135]: 38 – 136mm.)
• 2x anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în două modalităti diferite.
• Detectarea mişcării compensează mişcarea aparatului foto si a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat cea mai clară fotografie dintr-o succesiune de 10.
• Selectorul automat de scenă selectează modul scenă optim pentru situatiile obisnuite de fotografiere.
• Mod automat facil: porniţi pur şi simplu aparatul foto şi fotografiaţi fără să vă preocupaţi de setări.
• Sistem portret inteligent: functii automate avansate pentru portrete perfecte. Modul zâmbet realizează fotografia atunci când subiectul ales zâmbește. Avertizarea de clipire vă semnalează când cineva are ochii închisi.
• Monitorul LCD de mari dimensiuni de 2,7 inci cu strat anti-reflexie simplifică realizarea compozitiei si redarea, chiar si în lumina puternică a soarelui.
• Butoane de mari dimensiuni pentru functionare facilă prin intermediul butoanelor dedicate pentru modurile fotografiere si redare din partea de sus a carcasei aparatului foto, în vederea unei accesări simple.
• Rezoluţia de 8,0 megapixeli vă permite să surprindeţi imagini cu detalii remarcabile, adecvate imprimării integrale sau doar pe anumite porţiuni, chiar şi în format de mari dimensiuni.
• Sensibilitatea la lumină ISO ridicată (1600) reduce riscul unor imagini înceţoşate atunci când sunt fotografiaţi subiecţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare precară.
• Functia AF cu prioritate avansată de detectie chip cu ameliorare încorporată a efectului de ochi-rosii vă permite detectarea şi focalizarea precisă a până la 12 chipuri din cadru si remediază culoarea incorectă a ochilor apărută din cauza blitului când realizaţi fotografia.
• 16 moduri scenă pun la dispozitie setări optimizate pentru stiluri, efecte si locatii populare de fotografiere.
• D-Lighting asigură rezultate încântătoare remediind umbrele puternice pentru a salva imaginile subexpuse sau fotografiile realizate cu lumină excesivă din fundal.
- Înregistrare film cu sunet.

Post a Comment

Previous Post Next Post