5 sfaturi pentru prima intalnire

Te intrebi ce anume trebuie sa faci pentru a avea succesul pe care il vrei o prima intalnire?
Aceste 5 sfaturi te vor ajuta cu siguranta sa ai o intalnire asa cum iti doresti de mult timp.

1. Ia-o ca pe o distractie
Nu stiu de cand s-a pierdut aceasta semnificatie si acum toata lumea ia aceasta prima intalnire asa in serios. Nu poti merge sa cunosti pe cineva cu gandul ca te vei marita.

Nici nu ai cum sa-ti dai seama prea bine de felul de a fi al omului din fata ta in doar cateva ore, cu atat mai putin sa-l cunosti. Nu-l poti descoase cu tot felul de intrebari sacaitoare.

Daca vei merge la intalnire in ideea ca va fi ceva distractiv, vesel, fara obligatii, atunci cu siguranta ca vei avea sansa sa-l vezi si a doua oara.

2. Alimenteaza-ti increderea in tine
Daca stii ca esti mai emotiva si nu reusesti sa comunici foarte bine cu oamenii necunoscuti, recapata-ti increderea in tine rememorand toate laudele pe care le-ai primit pe parcursul vietii tale.

Poate ai tinut cumva evidenta acestora. Odata ce iti reamintesti cat esti de speciala, iti vei da seama cat de multe ai de oferit.

3. Nu te multumi cu mai putin decat meriti!
Din dorinta de a gasi pe cineva, de a nu mai fi singura, ai tendinta sa te agati de orice barbat. Nu este cazul. Daca vezi ca este un nesimtit sau un zgarcit (cumpara doar un suc si stai in fata paharului gol ore intregi), nu mai sta pe ganduri si pleaca.

Nu zic ca trebuie sa aiba ultimul model de masina sport sau teancul de bani, dar macar sa-si permita sa te hidrateze cat stati impreuna. Nu permite aluzii indecente decat daca chiar ti le doresti.

citeste tot articolul pe: 5 sfaturi pentru prima intalnire

Post a Comment

Previous Post Next Post