BFF pe Facebook - O noua pacaleala pentru cei creduli

Pe Facebook a aparut o noua pacaleala care a devenit virala datorita naivitatii unora dintre useri. Prin intermediul unei poze cu un text scris pe ea, ti se spune ca Mark Zuckerberg a inventat cuvantul BFF pentru a verifica daca contul tău este sigur si esti indemnat sa scrii textul BFF intr-un comentariu. Daca textul se coloreaza in verde insemna ca ai contul securizat iar daca nu se face verde, contul tau este in pericol si trebuie sa-ti schimbi parola.






Cum ideea nu este plecata din Romania, deduc de aici ca nu doar romanii sunt naivi ci chiar si americanii sau englezii se lasa pacaliti destul de usor.

In primul rand, a scrie BFF intr-un comentariu, nu inseamna absolut deloc ca ai contul in primejdie si nu trebuie sa-ti schimbi imediat parola contului de Facebook.
Asta nu insemna ca e un lucru rau sa schimbi din cand in cand parola contului pentru a combate incercarile unora de a o ghici si de asemenea nu este un lucru rau sa pui o parola cat mai complicata pentru a fi cat mai greu de ghicit.

In al doilea rand, textul BFF sau Felicitari se face verde respectiv roșu, datorita unor algoritmi testati de Facebook in ultimul timp si au ca scop, declansarea unor animatii pe ecran de tip GIF. Probabil cand procesul de testare va fi gata, Facebook va anunta oficial acest lucru.

Exemplu:
Daca dai clic pe BFF intr-un comentariu va apare pe ecran o animatie de genul celei de mai jos.
Este valabil si pe Facebook desktop si in aplicatia de pe mobil.
BFF = Best Friends Forever


Daca dai clic pe cuvantul Felicitari, va pare o animatie precum in exemplul de mai jos.

Previous Post Next Post